ITALIA LEIDSCHE RIJN

ITALIA LEIDSCHE RIJN Sinds 1979 in Utrecht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2658 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italia Leidsche Rijn. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 20:34 bad pizza :(
19 jun 2022 om 20:08 Altijd heerlijke pizza's en pizzabollen Italia. Snelle bezorging. Aanrader dus!!
15 jun 2022 om 22:18 Lasagne is prachtig!
15 jun 2022 om 8:14 Good delivery time and tasty pizzas. The salad also good.
9 jun 2022 om 9:11 Super snelle bezorging, zoals altijd heerlijk gegeten!
8 jun 2022 om 22:42 Ik wil de bezorger van vandaag persoonlijk bedanken. Beetje gezette man, heeft meegedacht met het bezorgen. Ik was helaas nog niet thuis, hebben we even creatief opgelost. Topper in huis hoor! Opslag geven die man!
2 jun 2022 om 9:05 Pizza was niet meer warm
1 jun 2022 om 15:55 Too much tomato sauce in the pizza and the taste was also very average.
29 mei 2022 om 20:55 Keurig op de afgesproken tijd, maar de pizza’s waren matig. Zompige (kant en klare?) bodem en niet heel smaakvol
27 mei 2022 om 21:18 Broodjes waren heerlijk zoals gebruikelijk. Broodjes waren er in 10-15 minuten, en waren heerlijk warm. Ook super vriendelijk personeel. Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven.
27 mei 2022 om 20:19 Belachelijke broodjes. Vooral bestellen als je honger wilt lijden
27 mei 2022 om 11:45 Fijn dat het mogelijk is om het formaat kinderpizza te bestellen. Zo heeft elk kind gezellig een eigen pizza met zelfgekozen topping(s).